Insolventa Georgiu | Despre noi
40513
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40513,qode-core-1.0.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Despre noi

cine suntem? ce facem? cum facem?

istoric

In anul 1999 titularul cabinetului, Minodora Letiția Georgiu, a dobândit calitatea de practician in insolventa, fiind unul dintre membrii fondatori ai Filialei Cluj a UNPIR.

Inca de la inceputul activitatii in domeniul insolventei , Cabinetul de Insolventa Minodora Letiția a activat ca un adevarat profesionist datorita unei vastei experiente acumulata in sfera dreptului comercial in perioada in care titularul cabinetului a detinut functia de director juridic al unei societati multinationale de tip holding .
In anul 2008 Cabinetului deInsolventa se alatura un nou practician in insolventa, Ioana Alexandra Georgiu, care avea deja titulatura de avocat definitiv in Baroul Cluj. Activitatea Ioanei Georgiu s-a desfasurat initial ca si practician stagiar, iar ulterior obtinerii calitatii de practician definitiv a fost incheiata o colaborare care dureaza pana in prezent.
Incepand cu anul 2013, Ioana Alexandra Georgiu infiinteaza propriul cabinet de insolventa continuand sa colaboreze cu mentorul sau, Minodora Georgiu, datorita unei viziuni asemanatoare asupra gestionarii procedurilor de insolventa.

echipa

Minodora Letiția Georgiu

Administrarea procedurilor de insolventa este coordonata de
Minodora Letitia Georgiu, jurist.

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul UBB in promoția 1980, Minodora Georgiu activeaza imediat dupa terminarea facultatii ca si jurist, iar din anul 1985 obtine postul de prim grefier la Tribunalul Cluj.

In perioada 1990-1992 este angajata a Directiei Sanitar Veterinara Cluj in functia de consilier juridic.

Opteaza, incepand cu anul 1992, sa intre in mediul societatii comerciale private, fiind acceptata in echipa de conducere a unei societati multinationale, tip holding SM Invest .

Timp de 6 ani a detinut in societatea „mama” functia de director juridic si functia de administrator in societatile grupului.

Colaborarea grupului societar SM Invest cu Banca Dacia Felix a favorizat cunoasterea aprofundata a dreptului societar si bancar care ulterior a constituit un real avantaj in gestionarea procedurilor de insolventa.

Ioana Alexandra Georgiu

Colaboratorul permanent este Ioana Alexandra Georgiu, avocat definitiv si practician in insolventa, care este titulara a propriului cabinet de insolventa si avocatura.

Absolventa a Facultatii de Drept din cadrul UBB Cluj in anul 2005, Ioana Georgiu este inscrisa in Baroul Cluj in anul 2006 si ulterior dobandeste si calitatea de practician in insolventa in anul 2008.

Inca din timpul facultatii isi manifesta interesul pentru domeniul insolventei, fapt observat prin lucrarea de diploma, coordonata de prof. Ion Turcu.

Activitatea in cadrul unui cabinetului de insolventa incepe din anul 2007, anterior obtinerii calitatii de practician in insolventa.

Exista colaborari periodice, in functie de stadiul fiecarei proceduri, cu specialisti din diferite domenii, financiar, fiscal, evaluare bunuri.